S T U D I O

VISIE, WERKWIJZE EN MIJN HELDEN

 

Sta jij ook bewust in het leven?? Doe je aan sport en beweging en gebruik je natuurlijke producten voor je huid? Zwem je ook graag in natuurwater i.p.v. een chloorbad? Hou je van biologisch en verantwoord eten? Vind je recycling en een sociale instelling belangrijk? Dan hebben wij een match!

Gezond leven en duurzaamheid staan bij mij hoog in het vaandel. Daarom werk ik graag voor de sector ‘Gezond‘. Denk daarbij aan het coachen en verzorgen van lichaam en geest. Ik richt me met name op starters en het MKB. Voor starters hanteer ik het starterstarief met 20% korting

Een sterke kant van mij is me goed te kunnen verplaatsen in de belevingswereld van mijn opdrachtgever. Luisteren is belangrijk in mijn vak. Ik benader mijn klant persoonlijk en werk liefst in een co-creatie. Graag kom ik bij je langs om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Samen vertalen we jouw dromen naar een krachtig beeld.

 

 

‘Een kameleon past zich naadloos aan, dat doet SYLSTUDIO ook. Jouw wensen vertaald in een helder ontwerp’

 

 

 


Va
nuit mijn ont
werpstudio in het centrum van Tilburg maak ik herkenbare logo’s en huisstijlen. Bij het ontwerpen streef ik naar eenvoud. Ik laat mij daarbij vaak inspireren door de natuur. Mijn ontwerp is een rustpunt in de hectische reclame uitingen om ons heen. 

LEES MEER

Bij mij krijg je persoonlijke aandacht en maatwerk voor je bedrijf. Ik denk graag met je mee en wil je inspireren met creativiteit en adviezen. Door één team te vormen staan we samen sterk. Mijn werk omschrijf ik als ingehouden, stijlvol en kleurrijk. Ik nodig je uit door mijn site te dwalen en de mooiste creaties te ontdekken… Nodig me uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bekijken!

Graag deel ik met jou mijn vormgevers helden! Het zijn twee uitersten en toch hebben ze één ding gemeen: herkenbaarheid.

Neville Brody is een vormgever met een minimalistische, non-decoratieve stijl. Ontwerper van het bekende ‘Christian Dior’ logo. Hij is voor mij een lettertovenaar.

Haaks daarop staat Jessica Walsh, een jonge Amerikaanse ontwerpster. Haar werk druipt van kitscherigheid. Het is over de top maar alles is in evenwicht; de perfecte symmetrie, de kleuren, de compositie…

In mijn werk zoek ik naar de balans tussen de eenvoud van Brody en dat wat ‘overdone’ is bij Walsh.